Ontwerp

Waarschijnlijk heb je als ondernemer al een eigen logo, visitekaartje of folder. Zo niet, of wil je je (huis)stijl verder professionaliseren, dan kan ZoZuPer veel voor je betekenen, zonder dat het je meteen een vermogen kost. Denk aan de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl, het ontwerpen van een logo, maar ook aan iets simpels als het opstellen van een afsprakenkaartje. Geen klus is te groot, maar zeker ook niet te klein. 

Suzanna had een prachtidee: jongeren met een muzikaal talent op welk gebied dan ook samenvoegen en een band laten oprichten. De naam werd na lang beraad New Challenge, Let’s Play. ZoZuPer werd gevraagd een logo te ontwikkelen dat symbool moest staan voor de muzikale diversiteit van de band.

Heb je zelf een idee op papier uitgetekend en zoek je iemand die er een echt logo van kan maken? ZoZuPer kan van jouw tekening of ruwe schets, maar ook van al bestaande bestanden, professionele ontwerpen maken die geschikt zijn voor drukwerk, autobelettering of andere toepassingen.