What's in a name...

Het bedrijf ZoZuPer | marketing & zo bestaat sinds 2020 en ik, Jolanda Spoor, ben hier de oprichter van. In mijn rol als marketing specialist bij diverse bedrijven had ik vaak te maken met externe reclame- en marketingbureaus. Het viel mij op dat de werkzaamheden die zij aanboden veel geld kostten, zelfs als het om simpele zaken ging als het vrijstaand maken van een product of het aanleveren van een advertentie. 

 

In mijn omgeving heb ik verschillende ZZP’ers die hier ook tegenaan liepen. Voor vrij eenvoudige werkzaamheden moesten zij de hoofdprijs betalen of… erger nog, hun opdracht werd als te klein beschouwd. Dan werd er niet eens de moeite genomen een offerte te schrijven.

 

De oplettende lezer ziet dat de letters ZZP verwerkt zitten in mijn bedrijfsnaam. ZoZuPer is opgericht om de kleine zelfstandige ondernemer écht verder te helpen. Niet door ingewikkelde en dure plannen te schrijven met allerlei vage beloftes, maar door praktische marketing-ondersteuning te bieden. En dat zit verwerkt in het tweede deel van de naam. ‘Marketing & zo’ beschrijft wat ik doe. Je kunt met allerlei marketinggerelateerde zaken bij ZoZuPer terecht. 

Eerlijk zaken doen

Eerlijk zaken doen, daar houden we van. ZoZuPer brengt altijd alleen de daadwerkelijk gemaakte uren in rekening. Daarom hanteren wij geen prijs per product of dienst, maar tarief per uur. Facturatie geschiedt na ieder eerste uur per kwartier.

Afspraak is afspraak

Wanneer er voor een dienst bepaalde afspraken zijn gemaakt, dan wijk ik daar niet van af. Geen kleine lettertjes, geen verborgen kosten. Alles gaat in goed overleg, wordt vastgelegd in een overeenkomst en er zijn nooit verrassingen achteraf.